Bestelprocedure

Bestellen van boeken via deze website gaat heel gemakkelijk. 

Kies de boeken die je wilt hebben en klik op de knop Bestellen. Ga vervolgens naar Winkelwagen. Daar kun je kiezen voor meer bestellingen of uw bestelling afronden. Vul alle gegevens volledig in. Je wordt door het menu geleid. Aan het eind reken je af met iDeal of bankoverschrijving.

Onze vrijwilligers zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk naar je wordt verzonden. Alle boeken op onze site, met uitzondering van “verwacht” uiteraard, zijn in voorraad.

Oudere boekjes worden tegen kostprijs verstrekt.

Bestellingen worden doorgaans per post (PostNL) verzonden. De verzend- en verpakkingskosten worden bij de afronding van de bestelling in rekening gebracht. Koleenoe maakt daarop geen winst. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelling. Bestellingen binnen Nederland boven de € 250 worden gratis verzonden.

Bestellingen die naar het buitenland moeten worden verzonden, gaan gepaard met hogere verzendkosten. Koleenoe brengt de verzend- en verpakkingskosten in rekening. Bij de bestelling kan worden gekozen voor diverse landen. Als uw land daar niet bijstaat, neem a.u.b. contact op met info@koleenoe.nl. 

Door te bestellen bij Stichting Koleenoe gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Voor vragen of klachten kunt u een mail sturen naar info@koleenoe.nl